0

Vaša košarica je prazna

O nas - Kje smo

Wool Art je družinsko podjetje, ki je na slovenskem trgu z volnenimi in bombažnimi umetninami prisotno že tri leta. Pred tremi leti smo poskušali najti lepe volnene izdelke na slovenskem trgu vendar smo na žalost ugotovili, da velike izbire ni. Nato smo se odločili za nakup preko spleta vendar smo bili razočarani nad velikimi cenami in dragimi mednarodnimi poštninami.
Zaradi tega ter zaradi ljubezni do volnenih in bombažnih izdelkov smo se odločili odpreti svojo trgovino. V stari Ljubljani smo prisotni že tri leta. Zaradi konstantnega povpraševanja po spletni trgovini pa smo se odločili narediti tudi spletno stran. Imamo veliko ljubezen do volne in naravnih materjalov saj verjamemo, da so izdelki in vzorci, ki so narejeni v skladu z naravo najlepši. Pri volni nam je še posebej všeč, da ni potrebno menjati ugodja za eleganco ter da je postala volna neobhodna na trgu, ki je prenasičen s sintetičnimi materiali. Radi imamo kar počnemo in imamo veliko strast do prefinjeno estetično oblikovanih oblačil, kjer je navdih črpan iz narave, njenih vzorcev in barv.
Želimo, da se počutite sigurne, ko kupujete na naši strani. Vsak izdelek na naši strani ima zato 14 dnevno garancijo zadovoljstva!  Tako zelo smo prepričani v naše izdelke, da če z izdelkom ne boste 100% zadovoljni nam to enostavno sporočite mi pa vam bomo hitro in vljudno vrnili denar.

Verjamemo v to da mora biti nakupovalna izkušnja zabavna, varna ter osebna. Zdi sam nam, da v svetu velikih trgovin in avtomatiziranega prodajnega procesa skrb za stranke ni bila nikoli bolj pomembna kot sedaj. Za to smo zelo osredotočeni, da pomagamo strankam po naših najboljših močeh.
Če imate kakršnakoli vprašanja pred ali po nakupu nam to sporočite in z veseljem vam bomo pomagali. Kliknite tukaj, če naš želite kontaktirati.
Če nas želite obiskovati v živo pa se oglasite v stari Ljubljani na Starem trgu 11a.
Novice & Novosti

Prijavi se in obveščali vas bomo o znižanjih, novi kolekciji in še več..

}); InstantClick.init(); }