0

Vaša košarica je prazna

14 dnevna garancija zadovoljstva

Želimo, da se počutite sigurne, ko kupujete na naši strani. Vsak izdelek na naši strani ima zato 14 dnevno garancijo zadovoljstva. Tako zelo smo prepričani v naše izdelke, da če z izdelkom ne boste 100% zadovoljni nam to enostavno sporočite mi pa vam bomo hitro in vljudno vrnili denar.

Kupec ima pravico, da v 14 dneh vrne kupljeno in nerabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. V tem primeru je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa ter blagu priložiti tudi račun dobavitelja.
O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti dobavitelja, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, razen če ni drugače dogovorjeno in sicer na kontaktni e-naslov info@woolart-knitwear.com, nerabljeno blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh.
​Dobavitelj je dolžan prevzeti le tisto blago, ki še ni bilo uporabljeno, ni poškodovano in je zapakirano v originalni embalaži, kot je bilo poslano kupcu. Izjema od pravkar navedenega je blago, pri katerem dobavitelj omogoča določeno obdobje testiranja, kar je posebej izpostavljeno pri opisu blaga. Le-to lahko kupec vrne v skladu s pogoji Vračilo blaga v roku testiranja.

Kupec prejme celotno kupnino na njegov TRR, najkasneje v 15 dneh, od dneva prevzema vrnjene pošiljke.

Novice & Novosti

Prijavi se in obveščali vas bomo o znižanjih, novi kolekciji in še več..

}); InstantClick.init(); }